Kontakt os
divider
divider

Skriv til os  for  yderligere information:

Navn:

Addresse:

Postnr & By

E-mail:

Telefon:


Vi er interesseret i:

Vi vil gerrne holdes orienteret om nyheder:
(højst 3-4 gange om året)

 Ja tak

 Nej Tak

 

 

 

 

 

De er også velkommen til at ringe til os og høre nærmere.
De møbler der er på siderne er kun et udpluk af vore kollektioner. Hvis De ønsker møbler vi ikke viser på siderne, kan vi normalt hjælpe Dem med at finde dem og være behjælpelig med bestilling og levering.

Hanberg’s Interior Design blev etableret i 1995 som en af de første rent internet baserede interior- og møbelforretninger.

Baggrunden er at en “almindelig”” møbelhandler er nødt til at lægge sine omkostninger til butikspersonale, lager, butiksleje, lys og varme o.s.v. på sine priser.

Ved at have sin butik i cyberspace er en stor del af disse omkostninger ikke nødvendige. Vi kan derfor lave en fornuftig forretning ved at formidle køb direkte mellem  forbruger og leverandør.

Når du køber gennem os bliver dine varer leveret direkte fra producenten i England til din adresse - hvor du end måtte bo.

Langt de fleste af vore møbler produceres udelukkende på bestilling og er håndlavede af møbelsnedkere og møbelpolstere i England.

En stor del af vort sortiment kan laves efter dine ønsker, f. eks. længden på en Chesterfield kan laves i nøjagtig det mål du måtte ønske, eller en stol kan laves med ekstra høje ben eller en bredere ryg osv.

Se også vore leverings og betalingsbetingelser - KLIK HER

 

Hanberg’s Interior Design
Ravnebjergvej 2 - 5953 Tranekær
Tel: 62 59 15 45

E-mail: info@hanbergs.dk

Se nr: 25 45 96 44

Hanberg’s  - Ravnebjergvej 2 - 5953 Tranekær - Tlf.: 62 59 15 45 - mail: info@hanbergs.dk